keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Kaiken se kestää

Oppimateriaalin teemoja: Elokuvan keinot (teema, metafora, näkökulma), lähihistoria (1970-luku seksuaalisen vapautumisen ja radikalismin aikana, rakennemuutos ja lähiöt)

Synopsis:
Kaksi perhettä ja yksi suomalainen pikkukaupunki meren rannalla. Marja (Pihla Viitala) ja Tapio (Antti Luusuaniemi) ovat paitsi vanhempia, myös haavoittuvia ja erehtyväisiä ihmisiä. Tapio tasapainottelee omien halujensa ja vastuidensa välillä. Marja puolestaan pyrkii säilyttämään ehjän perheen ja itsekunnioituksensa. Ullan (Malla Malmivaara) ja Tapion intohimoinen suhde uhkaa rikkoa ystävyyden ja avioliitot. Mitkä ovat rakkauden rajat?

Kaiken se kestää kuvaa kolmen sukupolven kasvukipuja elämänmakuisesti ja rehellisesti. Kun isät ja äidit pyristelevät vapaaksi omien vanhempiensa vanhoillisista malleista, varastavat he huomaamattaan murrosiän seuraavalta sukupolvelta. Visa Koiso-Kanttilan ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Antti Luusuaniemi, Pihla Viitala, Malla Malmivaara ja Tomi Enbuska.
(Lähde: Finnkino oy)

Oppimateriaali on suunnattu lukioihin ja muihin toisen asteen oppilaitoksiin.

Oppimateriaalin on laatinut Valentina Mäntylä.

Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Kaiken se kestää

Tilattavissa elokuvateatteriin

Lapsen näkökulmasta kerrottu draama kipeistä perhesuhteista.

Alkuperäinen nimi:
Kaiken se kestää
Julkaisuvuosi:
2017
Pituus:
82 min.
Genre(t):
Kielet:
Levittäjä:
Cinemanse
Tuotantomaa(t):
Suomi
Ohjaus:
Visa Koiso-Kanttila
Käsikirjoitus:
Näyttelijät:
Antti Luusuaniemi, Pihla Viitala, Tomi Enbuska, Malla Malmivaara, Vili Saarela, Olavi Angervo, Risto Tuorila, Eeva-Maija Haukinen
Nimi ruotsiksi:
Din för evigt