keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Koti eläintarhassa

Oppimateriaalin teemoja: eläintarhat, eläimet, Korkeasaari

Synopsis: Yksinhuoltajaisä Benjamin Mee päättää laittaa koko elämänsä uusiksi: hän käyttää kaikki säästönsä ja ostaa ränsistyneen, lopetusuhan alla olevan eläintarhan eläimineen päivineen. Muutto kaupungista keskelle eläinpuistoa ei suju kommelluksitta, mutta omalaatuisen henkilökunnan avustamana Benjamin perheineen heittäytyy seikkailuun ja ryhtyy kunnostamaan eläintarhaa sen entiseen loistoon. Oman lisähaastensa arkeen tuovat eläintarhan 200 eksoottista asukasta. Ränsistynyt eläintarha asukkeineen vaatii paljon työtä, mutta samalla se antaa paljon iloa ja unohtumattomia yhteisiä hetkiä, ja yhteinen kokemus sitoo perheen jälleen tiiviisti yhteen. Koti eläintarhassa perustuu tositapahtumiin.

Oppimateriaali on suunnattu alakouluille. Osa tehtävistä on tarkoitettu tehtäväksi Korkeasaaren eläintarhassa tai eläintarhavierailun jälkeen.

Korkeasaaren kotisivut löydät osoitteesta www.korkeasaari.fi.

Oppimateriaalin ovat laatineet Korkeasaaren ympäristökasvattajat Marjo Priha ja Tero Kirjosalo.

Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.

Materiaali on julkaistu vuonna 2012. Linkit on tarkistettu 16.7.2013.

 

 

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Koti eläintarhassa

Yksinhuoltajaisä Benjamin Mee päättää laittaa koko elämänsä uusiksi: hän käyttää kaikki säästönsä ja ostaa ränsistyneen, lopetusuhan alla olevan eläintarhan eläimineen päivineen. Muutto kaupungista keskelle eläinpuistoa ei suju kommelluksitta, mutta omalaatuisen henkilökunnan avustamana Benjamin perheineen heittäytyy seikkailuun ja ryhtyy kunnostamaan eläintarhaa sen entiseen loistoon. Oman lisähaastensa arkeen tuovat eläintarhan 200 eksoottista asukasta. Ränsistynyt eläintarha asukkeineen vaatii paljon työtä, mutta samalla se antaa paljon iloa ja unohtumattomia yhteisiä hetkiä, ja yhteinen kokemus sitoo perheen jälleen tiiviisti yhteen.

Alkuperäinen nimi:
We Bought a Zoo
Julkaisuvuosi:
2012
Pituus:
124 min.
Levittäjä:
SF Film Oy
Tuotantomaa(t):
USA
Ohjaus:
Käsikirjoitus:
Nimi ruotsiksi:
We Bought a Zoo