keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Niin kauan kun sydän lyö on ranskalainen vahvojen tunteiden draama isoista asioista: elämästä ja kuolemasta, menetyksestä ja uusista mahdollisuuksista. Elokuva tarkkailee ihmiselämän taitekohtia ja niihin vääjäämättä liittyviä tunteita realistisella, paikoin arkisellakin otteella.

Unenomaisen ahdistavaa onnettomuuskohtausta lukuun ottamatta elokuva lähestyy suuria aiheitaan toteavalla ja pateettisuutta kaihtavalla, mutta samalla pohdiskelevalla ja katsojalle tilaa antavalla otteella. Emotionaalisesti tarkka, mutta hienovarainen lähestymistapa ei purista katsojasta kyyneleitä väkisin, mutta elämän arvaamattomuuden kuvaus todennäköisesti liikuttaa ja puhuttelee monia.

Kuoleman, surun ja sairauden kohtaamisen teemat ovat rankkoja, mutta elokuvassa on myös toivoa ja valoa. Yksityiskohtaisesti ja realistisesti kuvattu sydänleikkaus voi saada heikkohermoisimmat katselemaan valkokankaan sijaan kattoa tai kengänkärkiä.

Elokuva antaa aihetta keskustella myös rakkaudesta kaikissa eri muodoissaan sekä perhesuhteista kaikkine vaikeine ja voimaa antavine puolineen.

Lähde: Koulukinon Media-avain-palvelu