keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Supermarsu 2 (erityisopetus)

Oppimateriaalin teemoja: geometria, luokittelu, lukumäärän taju ja lukumäärien ankkuroiminen, mehiläiset, supersankarit, tavuttaminen, nimeäminen

Oppimateriaali on suunnattu alakoulun erityisopetukseen. Oppimateriaali sisältää kuvakommunikaatiotauluja, viittomia ja tulostettavia tehtäväliitteitä työskentelyn tueksi. Vinkki! Tutustu myös Koulukinon yleisopetukseen suunnattuun Supermarsu 2 -materiaaliin, jossa käsitellään mm. luonteenvahvuuksia, tunnetaitoja, kiusaamista, kirjafilmatisointeja, lajikatoa, valeuutisia ja medialukutaitoa.

Oppimateriaalin on laatinut erityisopettaja, FM Tuulia Niemi-Nikkola.

Oppimateriaalin on tuottanut ja toimittanut Koulukino.

Materiaali on julkaistu vuonna 2022. Linkit on tarkistettu 29.11.2022.

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Supermarsu 2

Tilattavissa elokuvateatteriin

Paula Norosen suosittuun kirjasarjaan pohjautuva ja Joona Tenan ohjaama Supermarsu 2 saa ensi-iltansa lokakuussa 2022. Elokuva on jatkoa menestyselokuvalle Supermarsu, joka oli yksi vuoden 2018 katsotumpia elokuvia.

Elokuvassa Supermarsun on pelastettava mehiläiset, jotta se voi pelastaa maailman. Pelastaakseen mehiläiset sen on pelastettava koulun pahin kiusaaja. Elokuva tarttuu tärkeisiin yhteiskunnallisiin ja ekologisiin aiheisiin helposti ymmärrettävällä ja humoristisella tavalla. (Lähde: SF Studios)

Julkaisuvuosi:
2022
Pituus:
90 min.
Genre(t):
Kielet:
Levittäjä:
SF Studios
Tuotantomaa(t):
Suomi
Ohjaus:
Joona Tena
Käsikirjoitus:
Paula Noronen, Joona Tena
Näyttelijät:
Senni Peltoniemi, Lucas Timperi, Lumo Levy