keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Oppimateriaalin teemoja: Omat taidot, vahvuudet ja harrastukset. Tunteiden, kuten jännityksen häpeän ja pelon käsittely. Tanssi ja liikkuminen sekä omana itsenä oleminen.

Oppimateriaali on suunnattu erityisesti peruskoulun 4.-5. luokille, soveltuu myös 6. luokille.

Oppimateriaalin on laatinut opettaja ja kulttuurituottaja, KM Melina Lukkarinen.

Oppimateriaalin on tuottanut ja toimittanut Koulukino.

Oppimateriaali on julkaistu vuonna 2023.

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Dancing Queen

Tilattavissa elokuvateatteriin

12-vuotias Miina sekoaa kun kuuluisa hiphop-tanssija ED Win muuttaa kaupunkiin ja aloittaa hänen koulussaan. Miina rakastuu ja kun ED ilmoittaa perustavansa uuden tanssiryhmän kaupungin tanssikilpailua varten, Miina päättä mennä koe-esiintymiseen. Ongelma on vain, että hän ei osaa tanssia.
Dancing Queen on feelgood-elokuva koko perheelle. Se on elokuva rakkaudesta, tanssista ja siitä että pitää joskus uskaltaa heittäytyä tuntemattomaan saadakseen sen mitä haluaa.
(Lähde: Kinoscreen)

Julkaisuvuosi:
2023
Pituus:
92 min.
Kielet:
Levittäjä:
Oy Kinoscreen Illusion ltd
Tuotantomaa(t):
Norja
Ohjaus:
Aurora Gossé
Käsikirjoitus:
Silje Holtet
Näyttelijät:
Liv Elvira Kippersund Larsson, Anders Baasmo, Anne Marit Jacobsen, Andrea Bræin Hovig, Cengiz Al, Frida Ånnevik, Mona Berntsen, Viljar Knutsen Bjaadal
12 åriga Mina blir bli blixtförälskad när hiphop-dansaren ED Win flyttar till stan och börjar i samma skola. Ed berättar att han vill starta en ny dansgrupp som ska ställa upp i en stor tävling. Mina beslutar på direkten att hon ska försöka komma med. Det är bara ett problem: Hon kan inte dansa. Dancing Queen är en feelgood-film för hela familjen. En film om kärlek, dans och att våga kasta sig ut i det okända för att få det man vill ha.