keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Risto Räppääjä ja viileä Venla

Synopsis: Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää lähtevät Saareen, missä Elvi Räppääjä toimii lomakeskuksen emäntänä. Paikalle saapuu myös Ristoa ja Nelliä hiukan vanhempi Venla isänsä Uolevi Horsmaniemen kanssa. Venlan tulo hämmentää Riston ja Nellin välejä, koska Nelli alkaa viihtyä yhä enemmän Venlan seurassa. Samanaikaisesti vanhat ystävykset Pakastaja-Elvi ja Uolevi lähestyvät toisiaan. Koko perheen musiikkikomedia Risto Räppääjä ja viileä Venla kertoo ystävyydestä, yksinäisyydestä ja erilaisuuden hyväksymisestä.

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.

Oppimateriaalit

Risto Räppääjä ja viileä Venla -elokuvan oppimateriaali käsittelee musiikkivideon tekemistä. Elokuvan yhteydessä voi hyödyntää myös aikaisempiin Risto Räppääjä -elokuviin tehtyjä oppimateriaaleja:

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Risto Räppääjä ja viileä Venla

Tilattavissa elokuvateatteriin

Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää lähtevät Saareen, missä Elvi Räppääjä toimii lomakeskuksen emäntänä. Paikalle saapuu myös Ristoa ja Nelliä hiukan vanhempi Venla isänsä Uolevi Horsmaniemen kanssa. Venlan tulo hämmentää Riston ja Nellin välejä, koska Nelli alkaa viihtyä yhä enemmän Venlan seurassa. Samanaikaisesti vanhat ystävykset Pakastaja–Elvi ja Uolevi lähestyvät toisiaan. Koko perheen musiikkikomedia Risto Räppääjä ja viileä Venla kertoo ystävyydestä, yksinäisyydestä ja erilaisuuden hyväksymisestä.

Julkaisuvuosi:
2012
Pituus:
74 min.
Levittäjä:
Nordisk Film
Tuotantomaa(t):
Suomi
Ohjaus:
Mari Rantasila
Käsikirjoitus:
Näyttelijät:
Lauri Karo, Venni Uotila, Olivia Ainali, Annu Valonen, Ulla Tapaninen, Martti Suosalo, Juha Muje
Nimi ruotsiksi:
Risto Rappare och koola Venla