keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Opettajalle: vastauksia keskustelun pohjaksi.

 

  1. Miksi Waris karkasi perheensä luota? (Välttääkseen tahtonsa vastaisen avioliiton itseään paljon vanhemman miehen kanssa)

 

2. Miksi Waris ei oppinut englantia heti, vaikka asui Lontoossa kuusi vuotta ennen kuin tapasi Marilynin? (Työskenteli palvelijana eikä saanut poistua talosta tai opiskella)

 

3. Miksi tulkiksi pyydetty mieshoitaja käänsi lääkärin puheen väärin? (Hän halusi pitää kiinni kulttuurinsa perinteistä ja moitti Warista kun tämä oli tullut länsimaalaisen lääkärin luo)

 

4. Miksi Waris piti toppatakkia diskossa? (Hän oli oppinut, ettei kunniallinen nainen esiinny ihoa paljastavissa vaatteissa vieraiden miesten nähden)

 

5. Waris ja Marilyn olivat eri mieltä seksistä. Millä tavalla ja miksi? (Waris sanoi, että kunniallinen nainen ei harrasta seksiä ennen avioliittoa, mutta Marilynin mielestä siinä ei ollut mitään pahaa)

 

6. Mikä oli päivä, joka muutti Wariksen elämän ja miksi? (Päivä, jolloin hänet ympärileikattiin. Aikuisena hän päätti kertoa tästä maailmalle, jotta ympärileikkausperinne ei enää jatkuisi)