keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Synopsis: 40 kapusiiniapinaa, jaguaari, anakonda, karhu, saukko, kotka, Amazonin jokidelfiinejä, krokotiilejä, vyötiäinen, hämähäkkejä, laiskiainen.. Amazonia 3D on kiehtova matka maailman suurimpaan sademetsään. Vankeudessa syntynyt kapusiiniapina Sai selviää kuin ihmeen kaupalla lentokoneonnettomuudesta ja löytää itsensä keskeltä Amazonian koskematonta viidakkoa. Utelias pikkuseikkailija ottaa heti kaiken irti yllättävästä vapaudestaan. Sillä on edessään täysin uusi ja tuntematon maailma, jota verhoaa tiheä ja kukoistava kasvillisuus. Pian Saille kuitenkin selviää, että viidakon kauneus saattaa olla myös hyvin petollista. Sai kohtaa metsässä kaikenlaisia eläimiä aina jaguaarista tapiiriin ja ymmärtää, että paras tapa säilyä hengissä on saada muiden lajitoveriensa hyväksyntä. Sain villit lajitoverit eivät kuitenkaan ole valmiita ottamaan kesyä sukulaistaan avosylin vastaan... (Lähde: VL Media)

Oppimateriaali on suunnattu alakouluille. Osa tehtävistä on tarkoitettu tehtäväksi Korkeasaaren eläintarhassa tai eläintarhavierailun jälkeen. Korkeasaaren kotisivut löydät osoitteesta www.korkeasaari.fi.

Oppimateriaalin ovat laatineet Korkeasaaren ympäristökasvattajat Marjo Priha ja Tero Kirjosalo.

Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin!

Materiaali on julkaistu vuonna 2015. Linkit on tarkistettu 7.1.2015.

 

 

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Amazonia

Amazonia on kiehtova matka maailman suurimpaan sademetsään. Dokumentaarisesta materiaalista kootussa tarinassa ei ole puhuttua dialogia, sillä pääosassa ovat eläimet.

Alkuperäinen nimi:
Amazonia
Julkaisuvuosi:
2014
Pituus:
83 min.
Genre(t):
Levittäjä:
VLMedia
Tuotantomaa(t):
Ranska / Brasilia
Ohjaus:
Thierry Ragobert
Käsikirjoitus: