keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Bamse ja jymykello

Synopsis:
Bamse ja jymykello -elokuva on aiempien sarjan elokuvien tapaan Christian Rylteniuksen ohjaama perinteistä animaatiokerrontaa noudatteleva lastenelokuva. Selkeän ja rauhallisen temmon vuoksi elokuva soveltuu hyvin myös perheen pienimmille. Elokuva kertoo maailman vahvimman nallen seikkailuista Kumpulan maaseudun viereisessä kaupungissa. Jännittäviäkin kohtauksia elokuvaan mahtuu, mutta pelottavat elementit puretaan kohtalaisen nopeasti. Elokuvan keskeisenä viestinä on kiltteyden mahti, joka on myös aiemmista Bamse -elokuvista tuttua. Elokuva on sallittu kaikenikäisille ja kestoltaan reilun tunnin.

Oppimateriaali on suunnattu varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen. Oppimateriaali on suunniteltu varhaiskasvatussuunnitelman (vasun) mukaiseksi.

Oppimateriaalin on laatinut yliopistonlehtori Satu Valkonen.

Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.

Lue myös Media-avaimen arvio.

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin!

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Bamse ja jymykello

Tilattavissa elokuvateatteriin

Aiemmista elokuvista tutut Bamse ja hänen ystävänsä vievät katsojat seikkailuun niin maalla kuin merellä. Bamse ja jymykello -elokuvassa Bamse oppii jotakin tärkeää; olemalla oma itsensä pääsee pidemmälle kuin uskoisikaan. Se on asia, joka Kasimir Ketun olisi myös hyvä ymmärtää.

Alkuperäinen nimi:
Bamse och dunderklockan
Julkaisuvuosi:
2019
Pituus:
63 min.
Kielet:
Levittäjä:
Nordisk Film
Tuotantomaa(t):
Ruotsi
Ohjaus:
Christian Ryltenius
Käsikirjoitus:
Näyttelijät:
Suomalaiset äänet: Jussi Vatanen, Jaakko Saariluoma, Sanna Majuri, Maria Ylipää
Nimi ruotsiksi:
Bamse och dunderklockan
Ännu ett nytt härligt bioäventyr med Bamse och hans vänner intar biograferna. I denna film återser vi många karaktärer vi mött i de tidigare två filmerna och de tar oss med på ett spännande nytt äventyr både på land och till havs, där våra vänner möter nya typer och utmaningar. I BAMSE OCH DUNDERKLOCKAN måste Bamse lära sig något viktigt; att bara vara sig själv räcker mycket längre än man tror. Något som även Reinard Räv skulle må bra av att förstå.