keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Ella Bella Bingo

Synopsis: Norjalainen koko perheen animaatio Ella Bella Bingo perustuu samannimiseen televisiosarjaan, josta on nyt tuotettu kokopitkä elokuva.  Se on visuaaliselta ilmeeltään värikäs, vuoropuhelu on selkeää ja tunnelma myönteinen ja humoristinen.

Elokuva kertoo Ella Bellan ja hänen ystäviensä seikkailuista Päivänpaisteeksi kutsulla asuinalueella. Lasten väliset kaverisuhteet, mutta myös naapuruston sukupolvien väliset suhteet ovat keskeisellä sijalla elokuvassa televisiosarjan tapaan. Yhteisöllisyys, toisista huolehtiminen ja jaettu ilo siivittävät elokuvan tapahtumia.

Oppimateriaali on suunnattu varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen. Elokuva soveltuu varhaiskasvatus- ja alkuopetusikäisille. Oppimateriaali on suunniteltu varhaiskasvatussuunnitelman (vasun) mukaiseksi. Oppimateriaali sisältää tietoa elokuvasta sekä vinkkejä varhaiskasvattajille elokuvan ja sen teemojen käsittelyyn lasten kanssa. Lisää tietoa ja välineitä varhaiskasvatuksen mediakasvatukseen löytyy mm. KAVIn Mediapoluilla -materiaalista.

Oppimateriaalin on laatinut yliopistonlehtori Satu Valkonen.

Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.

Katso myös Media-avaimen arvio.

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin!

Elokuvasta on saatavilla myös ruotsiksi dubattu versio.

 

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Ella Bella Bingo

Tilattavissa elokuvateatteriin

Ella Bella ja hänen paras ystävänsä Henri valmistelevat koko naapurustolle sirkusesitystä, jonka yllätysnumerona on jännittävä taikatemppu. Mutta kun lähistölle muuttaa uusi poika Joni, kaikki muuttuu. Henri ihailee uutta tulokasta ja hänen hienoja tavaroitaan, ja Ella huomaa jäävänsä ulkopuoliseksi. Kun Ella pyytää Henriä valitsemaan kuka hänen paras kaverinsa on, Henri karkaa eikä häntä löydy mistään. Nyt Ellan on tehtävä yhteistyötä Jonin kanssa löytääkseen Henrin, pelastaakseen sirkusesityksen ja ennen kaikkea heidän ystävyytensä. Ella Bella Bingo on lämmin ja hauska koko perheen elokuva, joka on täynnä vauhtia ja jolla on tärkeä sanoma. Polkupyöräseikkailun lomassa kolme kaverusta huomaa, miten taianomaista ystävyys voi olla.

Alkuperäinen nimi:
Ella Bella Bingo
Julkaisuvuosi:
2019
Pituus:
80 min.
Genre(t):
Kielet:
Levittäjä:
Cinemanse
Tuotantomaa(t):
Norja
Ohjaus:
Atle Solberg Blakseth, Frank Mosvold
Käsikirjoitus:
Näyttelijät:
Suomenkielisen dubbauksen rooleissa: Seera Alexander, Vilppu Uusitalo, Alek Perez-Lahtinen, Jarmo Koski, Sasu Moilanen, Katja Aakkula, Tuukka Leppänen, Juha Hippi Ohjaava äänittäjä: Tiina Juntunen
Nimi ruotsiksi:
Ella Bella Bingo