keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Katastrofin aineksia

Synopsis: Ilmaston lämpenemisestä huolestunut ohjaaja John Webster vakuuttaa vaimonsa ja kaksi pientä lastaan siitä, että koko perheen on syytä ryhtyä öljydieetille luopumatta kuitenkaan keskiluokkaisesta elämäntyylistään. Katastrofin ainekset syntyvät kaikista jokapäiväisistä asioista jotka joko jätämme tekemättä tai jotka meidän on pakko tehdä. Dokumentiksi kuvatun öljyttömän vuotensa aikana Websterit huomaavat kyseenalaistavansa arvonsa ja panevansa koetukselle tahdonvoimansa ja lopulta myös onnensa. 

Dokumentti seuraa, kuinka elämäntapamuutos vaikuttaa perheen elämään, arkisiin asioihin, toimintaan ja jäsenien välisiin suhteisiin ja erityisesti perheen vanhempien parisuhteeseen.
 
Oppimateriaalin tehtävät on suunniteltu lukioon ja ammatillisiin oppilaitoksiin.
 
Oppimateriaalin on laatinut biologian ja maantieteen opettaja Mirka Kämäri.
 
Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.
 
Oppimateriaali on julkaistu vuonna 2008. Linkit on tarkistettu 30.6.2014.

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Katastrofin aineksia

Ilmaston lämpenemisestä huolestunut ohjaaja John Webster vakuuttaa vaimonsa ja kaksi pientä lastaan siitä, että koko perheen on syytä ryhtyä öljydieetille luopumatta kuitenkaan keskiluokkaisesta elämäntyylistään. Katastrofin ainekset syntyvät kaikista jokapäiväisistä asioista jotka joko jätämme tekemättä tai jotka meidän on pakko tehdä. Dokumentiksi kuvatun öljyttömän vuotensa aikana Websterit huomaavat kyseenalaistavansa arvonsa ja panevansa koetukselle tahdonvoimansa ja lopulta myös onnensa.

Alkuperäinen nimi:
Katastrofin aineksia
Julkaisuvuosi:
2008
Pituus:
85 min.
Levittäjä:
Finnkino Oy
Tuotantomaa(t):
Suomi
Ohjaus:
John Webster
Käsikirjoitus:
Näyttelijät:
Dokumentti