keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU
Oppimateriaalin teemoja: ympäristönsuojelu, ekosysteemi, meribiologia
 
Oppimateriaali soveltuu käytettäväksi alakoulussa, yläkoulussa, lukiossa ja ammatillisissa oppilaitoksissa.

Synopsis: Kolme neljäsosaa maapallon pinnasta on veden peitossa. Häikäisevä valtamerielokuva Oceans luo katseen tämän mittaamattoman, vedenalaisen maailmaan ihmeisiin. Elokuvan ovat ohjanneet mm. Siivekkäästä muutosta muistetut Jacques Perrin ja Jacques Cluzaud.
Yhtä lailla esteettisen kuin tutkivan katseen mereen luova dokumentti on kuvattu neljän vuoden aikana kaikkiaan yli viidessäkymmenessä kuvauspaikassa, maailman kaikilla valtamerillä ja syvemmällä kuin vedenalaista ekosysteemiä on koskaan aikaisemmin onnistuttu kuvaamaan. Uusin tekniikoin luontodokumentaristien on onnistunut tallentaa kuvaa maailmasta, jonne tuskin kukaan on aikaisemmin nähnyt. 50 miljoonan euron budjetillaan Oceans on yksi maailman kalleimmista luontodokumenteista. Elokuvan takana on ranskalainen tuotatoyhtiö Galatée Films, mutta elokuvan osarahoittajia löytyy ympäri maailmaa.

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.
 

Oppimateriaalissa on omat osiot opettajalle ja vastaavat osiot oppilaalle. Opettajaosioista löytyvät vastaukset kysymyksiin.Tehtävät on tarkoitettu tehtäväksi elokuvan katsomisen jälkeen Helsingin Sea Lifessa vierailun aikana. Joitakin tehtäviä voi myös yhdessä käydä läpi Helsingin Sea Life -vierailun jälkeen.

Oppimateriaalin on tehnyt Helsingin Sea Lifen  opas, luonnontieteiden kandidaatti Unni Pulliainen.

Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.

Materiaali on julkaistu vuonna 2011. Linkit on tarkistettu 14.7.2014.

 

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Oceans

Tilattavissa elokuvateatteriin

Esteettisen kuin tutkivan katseen mereen luova dokumentti on kuvattu neljän vuoden aikana kaikkiaan yli viidessäkymmenessä kuvauspaikassa, maailman kaikilla valtamerillä ja syvemmällä kuin vedenalaista ekosysteemiä on koskaan aikaisemmin onnistuttu kuvaamaan. Uusin tekniikoin luontodokumentaristien on onnistunut tallentaa kuvaa maailmasta, jonne tuskin kukaan on aikaisemmin nähnyt. 50 miljoonan euron budjetillaan Oceans on yksi maailman kalleimmista luontodokumenteista. Elokuvan takana on ranskalainen tuotatoyhtiö Galatée Films, mutta elokuvan osarahoittajia löytyy ympäri maailmaa.

Alkuperäinen nimi:
Oceans
Julkaisuvuosi:
2011
Pituus:
99 min.
Levittäjä:
Atlantic Film
Tuotantomaa(t):
Ranska
Ohjaus:
Jacques Perrin & Jacques Cluzaud
Käsikirjoitus:
Nimi ruotsiksi:
Oceans