keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Sormuksen avulla kuljetetaan elokuvan juonta

1. Sormuksen kohtalokkaat vaiheet: Sormus löytyy. Sitten se katoaa ja sitä etsitään ja se löytyy ja sitten taas katoaa. Välillä se palautetaan, ja taas se katoaa…  Keskustelkaa sormuksen vaiheista elokuvassa.

2. Miten elokuvan henkilöt liittyvät sormuksen löytymisen ja katoamisen eri vaiheisiin.

Rauha-täti ja Elvi-täti: Mitä tekemistä Rauha-tädillä on sormuksen katoamisen kanssa? Miksi tädit eivät halua paljastaa totuutta sormuksen katoamisesta?

Lennart Lindberg: Miten Lennart Lindberg joutuu kärsimään sormuksen katomisesta? Miksi hän joutuu epäiltyjen joukkoon? Miten hän selviää kiipelistä?

Risto Räppääjä: Risto päättää alkaa selvittää tapausta ja ryhtyy leikkimään Indiana Jonesia. Mistä Riston rooliasuasusteet ovat peräisin? Millaiselta Risto näyttää Indiana Jones-asusteissaan? Miten Risto onnistuu tehtävässään?

Nelli Nuudelipää: Miksi Nelli suutahtaa Ristolle? Miksi häntä arsyttää Riston leikkiminen? Miksei Nelli halua olla “pelkkä nyökyttelevä Nuudelipää”?

3. Pystyvätkö Risto ja Nelli lopulta tekemään yhteistyötä? Sopivatko he riitansa? Muistelkaa, miten sormuksen kohtalo lopulta järjestyy?