keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Osa Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus -elokuvasta tehtiin animaationa. Rölliä näyttelevä Allu Tuppurainen kertoo, että animaatiohahmot asettavat haasteensa myös näyttelijöille. Elokuvassa näyttelijät ratsastavat dinosauruksella ja he joutuvat siis osittain näyttelemään myös studiossa "näkymättömien" vastanäyttelijöiden kanssa. Tekniikka on tuonut paljon uutta, kun joutuu näyttelemään sellaisen kanssa, jota ei ole. Se on aika haastavaa ja mielenkiintoista. Lähteet: Iltalehti, http://espanja.com/fi/uutiset/3662-lapset-valittu-rolli-elokuvaan-suomalaisesta-koulusta

1. Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus -elokuvassa on yhdistetty animaatiota ja näyttelemistä
Mitä elokuvan hahmoja näyttelevät ihmiset ja mitkä hahmot elokuvassa ovat animoituja?

2. Tunnetteko Röllin historiaa? Mitä Röllistä kertovia elokuvia tunnette ennestään? Mikä elokuvista on teille mieluisin? Ketkä ovat suosikkihahmojanne elokuvissa?
Tietoa Röllipeikko-hahmon synnystä ja historiasta.

3. Käykää katsomassa Ylen sivuilla lyhyitä Röllivideoita.
Videotarinoiden nimet: Rölli tekee löydön veden alla, Rölli onnellisten joukossa, Rölli veden alla, Röllin joulu, Rölli ja viimeinen dinosaurus, Rölli ja tonttutyttö Tiina, Rölli ja omituiset otukset, Rölli voi-misteli, Rölli tutustuu maanalaiseen kansaan, Rölli tähtää kuuhun, Röllimetsässäkin lauletaan, Rölli saa kirjeen, Rölli suunnistaa.