keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

BUSTER on voimakkaan menestymisenhalun omaava koala, joka haluaa pelastaa entisen loiston menettäneen teatterinsa. Niin taloudellisista vaikeuksista kuin asiakaskadostakin kärsivän teatterin pelastukseksi Buster perustaa laulukilpailun. Hän tarkoittaa hyvää, mutta omaa pahan tavan venyttää totuutta, mikä yleensä johtaa ongelmiin. Buster on kuitenkin charmikas ja optimistinen, mikä tarttuu hänen ympärillään oleviin eläimiin.

JOHNNY on nuori ja sielukas gorillapoika, jolle musiikki on intohimo. Johnnyllä on kaunis lauluääni ja hän haaveilee salaa laulajanurasta, sillä hänen gangsteriryhmää johtava isänsä haluaisi poikansa seuraavan jalanjälkiään. Johnny osallistuu laulukilpailuun salaa viettäen kaksoiselämää – päivällä hän pyrkii laulajaksi ja iltaisin kyyditsee rosvojengiä.

ASH on punkrock-asenteen omaava nuori, piikikäs piikkisikatyttö. Ash osallistuu kilpailuun itsekkään poikaystävänsä kanssa, joka ei näe Ashin lahjakkuutta. Buster kuitenkin ottaa vain Ashin mukaan kilpailuun. Harjoituksissa Ash ja Buster ottavat usein yhteen, sillä Ash haluaisi esittää omia rock-kappaleitaan eikä olla Busterin suunnittelema poptähti.

ROSITA on epäitsekäs suurperheen äitipossu, joka toivoo kilpailun auttavan häntä muistamaan, miltä tuntuu olla muutakin kuin vaimo ja äiti. Kilpailussa Buster muodostaa Rositasta duon saksalaisen Gunnarin kanssa, joka ottaa tehtäväkseen vapauttaa Rositan sisäisen diivan.

MIKE on ahne ja itsekeskeinen, Napoleon-kompleksin omaava hiiri ja klassisesti koulutettu jazz-muusikko. Raha, valta ja kauniit naiset houkuttelevat Mikeä, joka haluaa olla osa porukkaa johon hän ei kuulu – ellei hän sitten voita Busterin laulukilpailun rahoja.

MEENA on vahvaa ja voimakasta ääntä piilotteleva, ujo teininorsu, jolla on erittäin voimakas lavakammo. Hutiloituaan koe-esiintymisensä Meenasta tulee Busterin näyttämöavustaja. Meena ei kuitenkaan uskalla kertoa häntä kovasti kannustavalle perheelleen totuutta. Lopulta Buster ottaa Meenan siipiensä suojaan, auttaa tätä voittamaan pelkonsa ja esittämään mahtavan show’n – olemaan sellainen tähti, jonka hänen perheensä aina uskoi hänen olevan.

GUNNAR (GUNTER) on energinen ja hillitön laulaja-tanssijapossu, joka on omimmillaan tanssiessaan värikkäissä trikoissa pitkin lavaa. Buster muodostaa Rositasta ja Gunnarista kilpailussa duon, ja Gunnar auttaakin Rositaa vapautumaan ja löytämään sisäisen diivansa.

Lähde: singmovie.com

Kysymyksiä:

  • Kuka oli elokuvan päähenkilö? Oliko elokuvassa useita päähenkilöitä? Ketkä olivat sivuhenkilöitä?
  • Kuka elokuvan hahmoista oli suosikkisi? Miksi?
  • Oliko jokin hahmoista samanlainen kuin sinä itse? Kuka?
  • Muistuttivatko hahmot television laulukilpailuissa näkemiäsi osallistujia? Keitä?
     

Piirretään hahmogalleria

Jokainen piirtää tai maalaa kuvan mieleisestään elokuvan hahmosta. Malleja muistin virkistämiseksi voi etsiä elokuvan kotisivuilta. Kootkaa hahmojen kuvista luokan seinälle henkilögalleria. Jokainen esittelee piirtämänsä hahmon, hänen luonteenpiirteensä ja roolinsa elokuvassa.