keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Oppimateriaalin tehtävien alkuun on kirjattu, mitkä tehtävistä on hyvä teettää ennen elokuvaa, elokuvan aikana tai sen jälkeen. Tehtävät voi käsitellä eri tavoin, ei vain ehdotetuilla tavoilla. Oppimateriaalin muokkaaminen ja soveltaminen oman ryhmän ja oppiaineen tarpeisiin on suositeltavaa.

Tehtävien teettämisen yksin, parityönä tai pienryhmissä tietää parhaiten ryhmänsä oppijat tunteva opettaja. Tehtävänantojen käskymuotojen yksiköstä tai monikosta näkee ehdotuksen tehtävien teettämistavasta yksin tai kokoisena ryhmänä.

Tehtävät ja elokuva soveltuvat erityisesti esimerkiksi lukion suomen kielen ja kirjallisuuden (ÄI1, ÄI2, ÄI3, ÄI6, ÄI7, ÄI9), suomen toisena kielenä ja kirjallisuuden (S21, S22, S23, S26, S27, S29), kuvataiteen (KU2), musiikin (MU2, MU4), psykologian (PS5), elämänkatsomustiedon (ET2, ET4), historian (HI3) sekä terveystiedon (TE2) kursseille.

Lisätietoa sotatraumoista ja sodan psyykkisistä vaikutuksista löytyy mm. Sota ja mielenrauha -elokuvan oppimateriaalista sekä Sodan murtamat -elokuvan oppimateriaalista.