keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

A Star Is Born -elokuvan uusi tuleminen

© 2018 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. AND METRO-GOLDWYN-MAYER PICTURES INC. ALL RIGHTS RESERVED

A Star Is Bornin tarina on kuvattu jo viisi kertaa. Neuvottelut uuden elokuvan kuvauksista alkoivat vuonna 2002, jolloin suunnitelmissa oli palkata Will Smith miespääosaan ja Alicia Keys tai Jennifer Lopez naispääosaan. Suunnitelmat kuivuivat kuitenkin kasaan.

Vuonna 2010 alkoivat uudet neuvottelut Will Smithin ja Beyoncén kanssa, myös Russell Crowen nimi mainittiin. Vuonna 2011 ohjaajaksi valittiin Clint Eastwood, ja muutaman vuoden ajan palloteltiin lukuisia eri vaihtoehtoja pääosien esittäjiksi: Beyoncé ja Will Smith olivat edelleen mukana kuvioissa. Lisäksi elokuvan yhteydessä mainittiin myös Robert Downey Jr., Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Tom Cruise, Johnny Depp ja jopa Eminem.

Eastwood olisi halunnut miespääosaan tuolloin 36-vuotiaan Bradley Cooperin, mutta tämä piti itseään liian nuorena rooliin. Projekti menikin tauolle, kunnes Cooper puhui itsensä ohjaajaksi. Beyoncén nimi oli jälleen esillä, mutta loppujen lopuksi hän hinnoitteli itsensä ulos projektista. Bradley Cooper päätyi valitsemaan Lady Gagan.