keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU
Busterin maailma 2021. Kinoscreen Illusion ltd.

Oppimateriaali on suunnattu erityisesti peruskoulun 3.-4. luokkien opetukseen. Oppimateriaalissa käsitellään tunne- ja vuorovaikutuksen teemoja, ihastumista, kiusaamista ja omien taitojen ja vahvuuksien löytämistä ja tunnistamista. Oppimateriaalista löytyy myös ideoita Busterin maailma -kirjan lukemiseen ja käsittelemiseen yhdessä luokassa. Lisäksi oppimateriaalissa hauskutellaan ja tarjotaan ideoita taikatemppujen harjoitteluun.

Jotta elokuvasta ja tehtävistä saisi mahdollisimman paljon irti, on suositeltavaa lukea kirja ensin yhdessä luokassa, jonka jälkeen voidaan katsoa elokuva. Elokuvan katsomisen jälkeen voidaan tehdä yhdessä tunne- ja vuorovaikutustaitoihin liittyviä tehtäviä. Tehtävät sopivat hyvin suomen kielen tunneille, jossa harjoitellaan oman mielipiteen ilmaisua, esiintymistä, toisten huomioon ottamista ja ryhmässä toimimista.

Tehtäviä voi käsitellä eri tavoin, ei vain ehdotetuilla tavoilla. Oppimateriaalin muokkaaminen ja soveltaminen oman opetusryhmän ja opetettavan oppiaineen tarpeisiin on suositeltavaa.