keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Full of Love – Pakomatka pakastimesta

Synopsis:
Elämässä saa sen, minkä itse itselleen sallii.

Kun Petra näki burleskia ensimmäisen kerran, hän rakastui siihen kyselemättä ja perusti Suomeen uuden kulttuurin. Hänestä tuli Bettie Blackheart. Alastomuus ja seksuaalisuus oli viimein ilon ja riemun lähde eikä vaan synti ja häpeä.

Elokuvantekijä Iina uskaltautuu Petran tanssitunneille. Tanssiessaan hän huomaa, että on oppinut piilottamaan oman naisellisuutensa. Iina löytää uudelleen oikeutensa omaan kehoonsa ja seksuaalisuuteensa ja kasvaa naiseksi, joksi aikanaan jo syntyi.

Lähde: Sydänfilmi Oy

Elokuvan traileri

Oppimateriaali on suunnattu 9. luokille, lukioihin ja ammatillisiin oppilaitoksiin.

Yläkoulun osalta oppimateriaali soveltuu erityisesti äidinkielen ja kirjallisuuden, biologian, terveystiedon, elämänkatsomustiedon ja kuvataiteen oppiaineisiin. Opetussuunnitelmien aihekokonaisuuksiin osalta oppimateriaali soveltuu perusopetuksen kokonaisuuksiin ajattelu ja oppimaan oppiminen, kulttuurinen osaaminen, vuorovaikutus ja ilmaisu, itsestä huolehtiminen ja arjen taidot ja monilukutaito.

Lukion osalta oppimateriaali soveltuu erityisesti seuraaviin kursseihin: Äidinkieli ja kirjallisuus: Tekstit ja vuorovaikutus (ÄI1), Kieli, kulttuuri ja identiteetti (ÄI2), Tekstit ja vaikuttaminen (ÄI4), Biologia: Ihmisen biologia (BI4), Filosofia: Johdatus filosofiseen ajatteluun (FI1), Etiikka (FI2), Psykologia: Psyykkinen toiminta ja oppiminen (PS1), Kehittyvä ihminen (PS2), Tunteet, psyykkinen hyvinvointi ja mielenterveys (PS4), Yksilöllinen ja yhteisöllinen ihminen (PS5), Elämänkatsomustieto: Maailmankatsomus ja kriittinen ajattelu (ET1), Ihminen, identiteetti ja hyvä elämä (ET2), Yksilö ja yhteisö (ET3), Kuvataide: Kuvat ja kulttuurit (KU1), Osallisena mediassa (KU3). Oppimateriaali soveltuu lukion opetussuunnitelman aihekokonaisuuksiin aktiivinen kansalaisuus, yrittäjyys ja työelämä, hyvinvointi ja turvallisuus, kulttuurien tuntemus ja kansainvälisyys sekä monilukutaito ja mediat.

Oppimateriaalin on laatinut aineenopettaja ja elokuvakasvattaja FM Maria Lehtonen.

Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin!


 

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Full of Love - Pakomatka pakastimesta

Tilattavissa elokuvateatteriin

Dokumenttielokuva burleskista ja itsensä löytämisestä.

Alkuperäinen nimi:
Full of Love - Pakomatka pakastimesta
Julkaisuvuosi:
2018
Pituus:
0 min.
Kielet:
Levittäjä:
Sydänfilmi Oy
Tuotantomaa(t):
Suomi
Ohjaus:
Iina Terho
Käsikirjoitus: