keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

a. Aleksi Salmenperä totesi Voimalan haastattelussa myös, että monet miehet ovat elämänmittaisella pakomatkalla kotoaan lastensa ja vaimonsa luota. Mitä Salmenperä tarkoittaa sillä? Onko työ miehille pakokeino olla kohtaamatta kodin ongelmia? Ratkaisevatko miehet ja naiset ongelmia eri tavoin? Minkälaiset ovat erot miesten ja naisten välisessä ongelman ratkaisussa?

b. Juhan ja hänen vaimonsa suhde on jo elokuvan alussa vaikeassa tilanteessa. Vaimo on masentunut ja kokee elämänsä olevan ”paskaa”. Osaako Juha tukea vaimoaan? Millaiset välit Juhalla on vaimoonsa ja perheeseensä? Onko perhe Juhalle tärkeä? Miten Juha voisi paremmin tukea vaimoaan? Mitä vaimo Juhalta kaipaisi? Pohtikaa mitkä asiat ovat ehkä johtaneet vaimon masennukseen.

c. Aleksi Salmenperä on todennut, että päähenkilö Juha saa naisasiakkailtaan vinkkejä siitä mitä häneltä kotona kaivattaisiin. Muistelkaa mikä ajaa elokuvan naiset ostamaan seksiä Juhalta? (Kosketuksen/läheisyyden kaipuu, haluaa kuulla vielä olevansa hyvännäköinen, hakee neuvoja parisuhteeseen) Hakevatko miehet ja naiset prostituoidulta eri asioita? Ovatko vanhemmat naiset oikeasti niin yksinäisiä kuin mitä elokuva näyttää? Miksi luulet sen olevan niin?