keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Oppimateriaalin teemoja: sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus, seksuaalisuus ja nettikäyttäytyminen, omien rajojen asettaminen, turvataidot, elokuvan musiikki ja kuvakerronta.

Oppimateriaalin on laatinut opettajan pedagogiset opinnot suorittanut FM (mediatutkimus) Anni Halonen. Tunnetaidot-osuuden on laatinut MIELI Suomen Mielenterveys ry:n asiantuntija Anni Helotie.

Oppimateriaalin on tuottanut ja toimittanut sekä musiikki ja kuvakerronta -osuuden on laatinut Marjo Kovanen/Koulukino.

Oppimateriaali on julkaistu ja linkit tarkistettu vuonna 2022.

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Sydänpeto

Tilattavissa elokuvateatteriin

Ystävyys kääntyy ihastukseksi ja lopulta vaaralliseksi omistushaluksi neonvärejä hehkuvassa Sydänpedossa. Räppäriydestä haaveileva Elina (muusikko-näyttelijä Elsi Sloan) muuttaa äitinsä kanssa Helsingistä auringon paahtamalle Ranskan Rivieralle ja hullaantuu hetkessä siskopuolestaan, lupaavasta ballerinasta Sofiasta (Carmen Kassovitz). Kun Elina huomaa olevansa bileistä ja vapaudesta nauttivalle Sofialle vain hetken huumaa, hän käynnistää myrkyllisen valtapelin saadakseen Sofian vain ja ainoastaan itselleen. Koukuttavien klubisoundien ja ranskankielisten rap-keikkojen tahdissa sykkivän villin elokuvan on ohjannut Aino Suni, ja sen huumaavasta elokuvamusiikista vastaa maailmankuulusta Air-duosta tuttu JB Dunckel.

Julkaisuvuosi:
2022
Pituus:
102 min. min.
Kielet:
Levittäjä:
B-Plan Distribution
Tuotantomaa(t):
Suomi, Ranska, Saksa
Ohjaus:
Aino Suni
Käsikirjoitus:
Aino Suni
Näyttelijät:
Elsi Sloan, Carmen Kassovitz, Camille, Adel Bencherif, Lucille Guillaume, Juho Milonoff, Rebekka Kuukka, Antti Autio