keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Itsemurhaiskuun matkalla olevaa naista valmistellaan tämän viimeiselle matkalle Kabulissa Afganistanissa. Tapausta on dokumentoimassa maailman parhaisiin sotakuvaajiin lukeutuva Rebecca. Hän puuttuu tapahtumien kulkuun, kun näkee mitä räjähdyspaikalla on tapahtumassa. Pommin räjähtäessä Rebecca loukkaantuu, ja palaa toipilaana kotiin perheensä pariin. 

Sotakuvaajan perhe-elämä kärsii tämän vaarallisen työn vuoksi. Pommi Kabulissa on perheelle liikaa, ja aviomies vaatii Rebeccaa tekemään valinnan perheen ja työn välillä. Tämä päättää valita miehensä ja kaksi tytärtään. Rebecca matkustaa kuitenkin muissa asioissa Afrikkaan yhdessä teini-ikäisen tyttärensä kanssa, ja yllättävässä kriisitilanteessa asettaa työnsä taas kerran etusijalle. 

Kutsumustyötään tekevä Rebecca tekee tiedostamattaan äkkiarvaamatta uuden valinnan, joka johtaa perheen hajoamiseen. Rebeccan aviomies saa tietää Afrikassa tapahtuneesta sattumalta, ja miehen mielestä hänen vaimonsa toiminta matkalla on ollut anteeksiantamatonta.  

Elokuvan päättyessä ympyrä sulkeutuu, Rebecca on palannut Kabuliin. Hän ottaa tälläkin kertaa kuvia itsemurhapommin räjäyttämiseen valmisteltavasta naisesta. Kokeneen sotakuvaajan ammatillinen ote herpaantuu viimein, kun hän näkee että kyseessä onkin teini-ikäinen tyttö – ehkä nuori nainen muistuttaa tätä liiaksi hänen omasta tyttärestään?