keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU
Veden vartija, kuva Kjell Lagerroos, © Bufo 2021

Tehtävät ja elokuva soveltuvat lukion suomen kielen ja kirjallisuuden opintojaksoille (ÄI4, ÄI5, ÄI10, ÄI11) ja suomen toisena kielenä ja kirjallisuuden opintojaksoille (S24, S210, S211). Elokuva sopii myös biologian (BI2 ja BI3), elämänkatsomustiedon (ET1, ET2), filosofian (FI2, FI3), historian (HI1), kuvataiteen (KU2), maantieteen (GE1, GE2, GE6), terveystiedon (TE2, TE3, TE5, TE7) ja psykologian (PS4, PS5) opetukseen. Peruskoulussa elokuvaa voi käsitellä ainakin niissä listan oppiaineissa, joita peruskoulussa opetetaan.

Oppimateriaali ja elokuva sopivat myös lukion opetussuunnitelman yleisiin opetuksen ja kaikkiin laaja-alaisen osaamisen tavoitteisiin, kuten globaali- ja kulttuuriosaaminen, hyvinvointiosaaminen, vuorovaikutusosaaminen, eettisyys ja ympäristöosaaminen, yhteiskunnallinen osaaminen ja monitieteinen ja luova osaaminen.  

Tehtävät voi käsitellä eri tavoin, ei vain alasivujen otsikoissa ehdotetuilla tavoilla. Muokkaaminen ja soveltaminen oman ryhmän tarpeisiin on suositeltavaa.