keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Synopsis: Juno on vinhalla huumorilla ja letkeällä musiikilla maustettu draamakomedia Juno MacGuffista. Loistavan Ellen Pagen esittämä Juno on hauska ja suorapuheinen teiniikäinen tyttö, joka elää omilla säännöillään, kun muut shoppailevat ostoskeskuksessa ja päivittävät MySpace-profiiliaan. Itsevarmuuden rinnalla kuohuvat sekavat tunteet ja elämänkokoiset kysymykset ilman vastauksia, kun Juno tulee raskaaksi parhaalle ystävälleen Bleekerille (Michael Cera). Alkujärkytysten jälkeen Juno saa isänsä ja äitipuolensa (J.K. Simmons ja Allison Janney) tuen, kun hän päättää antaa lapsensa adoptoitavaksi täydelliselle pariskunnalle (Jennifer Garner ja Jason Bateman). Syntymässä oleva uusi elämä kasvattaa muutakin kuin Junon vatsaa. Jokaisella vatsan ympärillä elävällä on edessään yhdeksän kuukauden mittainen tutkimusmatka omaan itseen, rakkauteen ja aikuisuuteen.

Oppimateriaali on suunnattu lukiolaisille ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille.
 
Oppimateriaalin on laatinut medianomi amk Lotta-Kaisa Riistakoski.
 
Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.
 
Materiaali on julkaistu vuonna 2007. Linkit on tarkistettu 7.7.2014.

Oppimateriaaliin liittyvät elokuvat

Juno on vinhalla huumorilla ja letkeällä musiikilla maustettu draamakomedia Juno MacGuffista. Loistavan Ellen Pagen esittämä Juno on hauska ja suorapuheinen teini-ikäinen tyttö, joka elää omilla säännöillään, kun muut shoppailevat ostoskeskuksessa ja päivittävät MySpace-profiiliaan.

Itsevarmuuden rinnalla kuohuvat sekavat tunteet ja elämänkokoiset kysymykset ilman vastauksia, kun Juno tulee raskaaksi parhaalle ystävälleen Bleekerille (Michael Cera). Alkujärkytysten jälkeen Juno saa isänsä ja äitipuolensa (J.K. Simmons ja Allison Janney) tuen, kun hän päättää antaa lapsensa adoptoitavaksi täydelliselle pariskunnalle (Jennifer Garner ja Jason Bateman).

Syntymässä oleva uusi elämä kasvattaa muutakin kuin Junon vatsaa. Jokaisella vatsan ympärillä elävällä on edessään yhdeksän kuukauden mittainen tutkimusmatka omaan itseen, rakkauteen ja aikuisuuteen.

Alkuperäinen nimi:
Juno
Julkaisuvuosi:
2007
Pituus:
98 min.
Genre(t):
Levittäjä:
FS Film Oy
Tuotantomaa(t):
USA
Ohjaus:
Jason Reitman
Käsikirjoitus:
Näyttelijät:
Ellen Page, J.K. Simmons, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman ja Rainn Wilson
Nimi ruotsiksi:
Juno
Den s.k. "indiefilmen" om 16-åriga Juno som blir gravid med sin bästa kompis är en framgångssaga. Den lekfulla, roliga men allvarliga filmen om en ung kvinnas sätt att hantera en oönskad graviditet har hyllats av kritiker världen över. Juno är en ungdomlig film om ämnen som egentligen saknar ålder.