keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

1. Tingelstiina ja Tangelstiina ovat Onnelin ja Annelin naapureita. Heillä on erikoinen tingelistangelispuutarha, jossa kasvaa esimerkiksi joulukuusennauhoja, vappuhuiskuja, tikkareita ja paukkuserpentiinejä. Tangelstiinan kanat munivat yllätysmunia, joiden sisältä voi ilmestyä ihan mitä vain.

a) Kuvitelkaa ja kertokaa toisillenne, mitä löytyisi yllätysmunasta.

b) Maalatkaa koko seinän pituiselle voimapaperille hieno puutarhamaisema tai elokuvan tyylinen Ruusukuja. Piirtäkää ja maalatkaa sellaisia taloja kuin Onnelin ja Annelin tai Tingelstiinan ja Tangelstiinan talot olivat. Kiinnittäkää talot sitten maalaamaanne yhteiseen puutarhamaisemaan. Millaisia kasveja mahtaa kasvaa tyttöjen tai Tingelstiinan ja Tangelstiinan puutarhassa?

2. Millaisia ovat mielestänne kivat naapurit? Mitä yhteistä heidän kanssaan voisi tehdä? Mitä mukavaa voisitte tehdä yllättääksenne iloisesti naapurinne?

3. a) Erikoisten naapureiden lisäksi myös Onnelin ja Annelin oma talo on yllätyksiä täynnä. Eräs niistä on kaksi undulaattia, joiden nimet ovat Camilla ja Dorinda. Maalatkaa muotokuvia Camillasta ja Dorindasta.

b) Onko elokuvassa muita eläimiä? Onko teillä lemmikkieläimiä? Millaisen lemmikkieläimen haluaisitte?