keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

a. Millainen on hyvä johtaja? Millaisia eri johtajatyyppejä tiedätte? Millaisia esimerkkejä eri johtajatyypeistä tai vallankäytön tavoista löydätte uutisista?

b. MIllaisia eri johtajatyyppejä elokuvan keskeisistä hahmoista tunnistatte?

Supikoirien yhtenäisyys joutuu koetukselle takaiskujen vuoksi ja ne hajoavat  erilaisiin ryhmittymiin, joissa on myös kolme erilaista johtajatyyppiä.

Aggressiiviinen johtaja, pahansisuinen, vanha heimopäällikkö Gonta, joka vie taistelua kohti ekologista terrorismia;sabotaaseja ja iskuja.He hyökkäävät avoimesti ihmisten kimppuun.

On vanha ja viisas guru Tsurugame ja tietäjämuori Oroku, sekä nuoruuden innolla koheltava neuvokas Shoukichi

Sanansaattaja hakee apua heimojen vanhemmilta kaukaiselta Shikokun-saarelta.

Hän tuo mukanaan kolme mestaria kaukaiselta Shikun-saarelta, jossa kehitys ei ole vielä uhannut supikoirien elintilaa. He auttavat järjestämään huikean, yliluonnollisen haamuparaatin.

c. Millainen paraati on?

Praatissa ihmisille esitetään mielikuvituksellisia näkymiä, joilla oli tarkoitus palauttaa ihmisten kunnioitus luontoa; metsiä ja niiden henkiä kohtaan. Se kuvastaa japanilaistenluontosuhdetta ja hahmoissa näyttäytyy heidän kansantarustonsa.

Temppu menee pieleen, kun teemapuistoa suunnitteleva mies ottaa sen omiin nimiinsä, väittäen paraatin olevan hänen oman teemapuistonsa mainostemppu.

Paraatissa on runsaasti japanilaisesta mytologiasta tuttuja hahmoja.

Piirtäkää ja maalatkaa lohikäärmeitä, samuraita, demoneja, kissoja ja keksikää lisää mielestänne sopivia hahmoja paraatiin. Maalatkaa hahmonne voimapaperille, josta ne voi leikata irti ja kiinnittää seinälle yhteiselle taustalle omaksi paraatiksi.