keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Meilahden ala-asteen koulun 4D-luokan oppilaat kirjoittivat Puluboin ja Ponin leffa -elokuvasta. Ohjeet oman elokuva-arvostelun kirjoittamiseen löydät esimerkiksi täältä.

Poni on seitsemän vuotias tyttö joka näyttelee elokuvan päähenkilöä. Puluboi on Ponin mielikuvitusystävä, joka näyttelee elokuvan toista päähenkilöä. Äiti ja isä ovat Ponin eli Maj Hukkisen vanhemmat, jotka tekivät kaikkensa, että Poni haluaisi mennä kouluun. Rehtori Teppo oli ilkeä vanha mies, joka ei tykännyt Ponista ja hän halusi viedä pois kaikki koulun lelut, mutta lopulta hänestä tuli kiltti ja hauska. Poni ei halua mennä kouluun, koska hän luulee, että koulussa ei saisi enää leikkiä. Puluboi auttaa Ponia menemästä kouluun. Tykkäsin elokuvasta ja näyttelijät näyttelivät hyvin omia roolejaan. Minusta elokuva oli hauska sillä se nauratti minua. Hauskin kohta oli mielestäni se kun Ponin isä lauloi ulkona imuriin. Suosittelen elokuvaa 1.luokkalaisille ja aikuisille, koska aikuiset ovat ehkä unohtaneet miltä tuntuu mennä kouluun.
Poni on seitsemän vuotias joka on menossa kouluun. Häntä jännittää paljon koska luulee että koulussa ei leikitä.  Puluboi on Ponin mielikuvituskaveri joka on aika höntti. Ponin vanhemmat on aika normaaleja mutta äiti vähän ylisuojelevainen. Teppo on Ponin tuleva rehtori joka on aluksi aika raaka mutta siitä se tyyntyy. Puluboi ja Poni aika paljon hassuttelevat. Elokuva oli ihan ok. Elokuvan jutut oli pienemmille. Elokuvassa oli hyvin tapahtumia. Elokuvan hauskin kohta oli kun Poni yritti olla aikuinen. Suosittelen leffaa uusille ykkösille.
Poni on 7-vuotias tyttö ja hänen oikea nimi on Maj.Puluboi on pulu ja bullahullu. Äiti on avulias ja haluaa auttaa Ponia. Isä on hauska maalaaja. Tulevan rehtorin nimi on Teppo. Maj ei halua käydä koulua, kun hän väittää että hevoset ei käy koulua. Elokuva oli mielestäni kiva ja huumorintajuinen. Hauskin kohta elokuvassa oli kun Maj ja Puluboi leikki aikuisia. Suosittelen elokuvaa presidentille, aikuisille ja koululaisille.

Poni on seitsemän vuotias tyttö jolla on koulunalku edessä mutta hän ei halua mennä kouluun. Poni keksii mielikuvitusystävän, Puluboin. Puluboi asustelee peltipömpelissä kierrätyskamojen kanssa jotka se/hän myy, tai ainakin siitä saa sen käsityksen. Ponin (oikealta nimeltään Maj) naapurissa asuu rehtori Teppo. Hän on koulun rehtori. Teppo haluaa rakennutaa kaikki koulun lelut pois ja hiihtoradan niiden tilalle. Myöhemmin selviää, että Teppo itse haluaa rakentaa autolleen ripset, huulet, glitteriä ja hirven sarvet. Elokuva oli mielestäni hyvä koska siinä oli hauskuutta ja se oli hyvä elokuva. Hauskin kohta oli kun Puluboi pieraisi puhelimeen.

Poni on 7-vuotias tyttö joka on menossa ekalle luokalle. Ponia jännittää mennä kouluun. Puluboi on Ponin mielikuvitusystävä joka koittaa auttaa Ponia muuttumaan oikeaksi hevoseksi ettei ponin tarvitsisi mennä kouluun sillä Poni luulee että siellä ei saa leikkiä. Ponin äiti on huolissaan Ponista koska Ponilla on tosi vilkas mielikuvitus. Ponin isä ei ole yhtään huolissaan Ponista. Tyly Teppo on Ponin tuleva rehtori joka ei anna lasten leikkiä vaan sen sijaan sanoo että pitää opiskella. Loppua myöten kuitenkin paljastuu että itse Teppo leikkii ja pitää hauskaa. Puluboin ja Ponin leffa oli ihan kiva. Hauskin kohta oli kun Ponin isä leikki että imuri on mikrofoni. Suosittelen elokuvaa 5-11-vuotiaille.
Maj on seitsemän-vuotias tyttö, joka haluaa olla poni eikä halua mennä kouluun. Puluboi oli Majn mielikuvitusystävä, joka mainostaa kaikkea roskalavassa. Äiti ja isä on outoja ja haluaa että Maj menee kouluun. Rehtori Teppo oli ilkeä kunnes Maj muutti hänen mielensä. Maj ja Puluboi mainostaa kaikkea ja Maj haluaa tehdä mitä vaan että ei menis kouluun. Elokuva oli hauka, koska kaikki  oli hölmöjä paitsi äiti. Hauskin kohta oli kun Maj oli aikuinen. Suosittelisin elokuvaa ykkösille.
Poni on 7-vuotias tyttö jonka oikea nimi on Maj. Hän haluaisi olla Poni siksi, että ponit eivät mene kouluun. Puluboi Ponin mielikuvitusystävä. Puluboi on aika hauska ja vähän tyhmä. Hän on tyhmä minun mielestä siksi, että hän mainostaa koko ajan kaikkea ja syö pullaa. Vanhemmat ovat huolissaan Ponista. Vanhemmat ovat myös vähän outoja. Isä tykkää maalata eikä oikein välitä mitä poni tekee. Äiti taas on ihan liian ylisuojelevainen. Rehtori Teppo on alussa aika ankara ja haluaa että lapset eivät leiki. Lopulta Teppo päätyy itse leikkimään. Elokuva oli ihan hyvä, se oli kuitenkin tehty pienemmille. Se oli myös aika hauska. Odotin kuitenkin enemmän siltä elokuvalta. Suosittelisin elokuvaa 4-9 vuotiaille.
Leffan seitsemän vuotias päähenkilö Poni/Maj ei tahdo kouluun koska hän luulee, että leikkiminen loppuu. Maj tahtoisi olla poni. Ponin mielikuvituskaveri Puluboi on hauska pulu. Ponin äiti ja isä koittavat saada Ponin kouluun. Koulun rehtori Teppo on tosi äreä. Minun mielipide tästä elokuvasta on ⅖ koska minusta se on ehkä vähän nuoremmille lapsille. Minusta hauskin kohta oli se kun rehtori Teppo oli omassa autossaan ja ei tahtonut myöntää, että hän tahtoo leikkiä. Minä suosittelisin tätä elokuvaa 7 vuotiaille ja aikuisille.
Poni eli maj on 7-vuotias tyttö joka ei halua mennä kouluun ja ponilla on mielikuvitusystävä Puluboi. Ponin vanhemmat koittavat selittää että kaikkien pitää mennä kouluun. Rehtori Teppo pelottelee Ponia että hänellä ei ole asiaa kouluunsa Ponina. Leffa oli hyvä. Nelosluokkalaisille se on ehkä epäjännä. Hauskimmat kohdat olivat kun Ponin isä lauloi imurilla ja kun Poni & Puluboi leikki aikuisia. Suosittelen sitä ykkösille ja aikuisille.

Maj (poni) on tyttö joka ei halua mennä kouluun.Hänen mielikuvituskaveri on Puluboi (pulu) jolla on hilveä pullavainu. Puluboi auttaa selvittämään onko Teppo rehtorilla (kerron hänestä kohta lisää) tauti. Puluboi ja Poni yrittävät keksiä miten Ponin ei tarvitse mennä kouluun. Äiti ja isä yrittävät muuttaa Ponin Majiksi. Teppo on Majin rehtori, hän ei pidä mistään Majin mielestä. Poni ei halua mennä kouluun, joten hän yrittää keksiä miten hänen ei tarvitse mennä kouluun. Elokuva oli hauska koska se nauratti. Hauskin kohta oli kun Maj oli imurimyyjä. Suosittelen elokuvaa presidentille, aikuisille ja kaikille.