keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Elokuva-arvostelu ja synopsis jatko-osalle

Vinski ja näkymättömyyspulveri / Snapper Films Oy
  1. Laatikaa yksin tai parin kanssa elokuva-arvostelu Vinski ja näkymättömyyspulveri-elokuvasta. Selvittäkää ensin elokuvan perustiedot, kuten keitä ovat elokuvan ohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja sekä elokuvan kesto ja lajityyppi eli genre.
    – Kirjoittakaa elokuvasta lyhyt kuvaus, mutta älkää paljastako liikaa elokuvan tarinasta tai sen loppuratkaisua.
    – Kirjoittakaa perusteltu mielipiteenne elokuvasta.
    – Kirjoittakaa esimerkiksi seuraavista asioista: Mikä elokuvassa oli parasta? Miten näyttelijät suoriutuivat ehtävästään? Kenelle suosittelisitte elokuvan katsomista?
    – Kuinka monta tähteä antaisitte elokuvalle? (1-5)

2. Synopsis on tiivistelmä elokuvan sisällöstä. Se on eräänlainen hahmotelma tai luonnos, josta selviää ohjelman sisältö ja muoto. Synopsiksen avulla lukija saa käsityksen myös elokuvan lähestymistavasta ja tyylistä. Se ei sisällä kuvallisia tai yksityiskohtaisia ratkaisuja. (Lähde: Elokuvantaju)
Jos Vinski elokuvalle tehtäisiin jatkoa, millaisia ongelmia hän ratkoisi seuraavassa elokuvassa näkymättömyyspulverin avulla? Minkä antaisitte tulevalle elokuvalle nimeksi?
Tutustukaa muutamaan teille tutun elokuvan synopsiseen ja kirjoittakaa sitten keksimällenne tulevalle Vinski-elokuvalle synopsis.