keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

a) Mikä oli mielestänne elokuvan hauskin kohta? Piirtäkää kohtauksesta kuva. Mitkä asiat tekivät kohtauksesta hauskan? Keskustelkaa ja muistelkaa yhdessä, mille asioille nauroitte elokuvassa. Olivatko ne ilmeitä, eleitä, hassuja repliikkejä, huvittavia tai noloja tilanteita vai äänitehosteita?

b) Vertailkaa elokuvaa ja alkuperäisteoksia keskenään. Mitä eroavaisuuksia huomaatte henkilöiden, tapahtumien tai tapahtumapaikkojen kesken? 

c) Millainen loppu elokuvassa oli? Keksikää elokuvalle erilaisia loppuja. Keksikää ja kirjoittakaa oma vaihtoehtonne kirjan ja elokuvan henkeen, hiukan yliampuvasti.

d) Keksikää omalle nimellenne tai kaverille rimmaava sanapari, kuten Risto Räppääjä, Nelli Nuudelipää, Anna Aurinkoinen, Iina Ilvei­lijä tai Pekka Puuhakas. Millaisia lisänimiä keksitte omasta nimestänne?

e) Pitäkää Räppääjäpäivä. Pukeutukaa Risto Räppääjäksi ja Nelli Nuudelipääksi. Mukaan Räppääjäpäivänä kouluun otetaan kaikenlaisia kilkuttimia ja kalkuttimia. Mitä luokan tavaroita ja välineitä voisi käyttää rummutteluun?