keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Lennart Lindberg yritti olla mieliksi Rauhalle ja Elville monen eri henkilöllisyyden kautta. Millaisia rooleja herra Lindberg kokeili? Mikä oli mielestänne paras tai hauskin valehenkilöllisyys? Mikä herra Lindbergin hahmoista olisi parhaiten sopinut Elvin peräänkuuluttamaksi isähahmoksi?

a) Ottakaa itsellenne uusi henkilöllisyys, jolle keksitte nimen, osoitteen sekä hieman menneisyyttä. Suunnitelkaa itsellenne myös uuden roolin mukainen valepuku. Sopikaa yhdessä jokin koulupäivä tai oppitunti, jolloin jokainen esiintyy uudessa roolissaan.

b) Valokuvatkaa jokaisen uusi henkilöllisyys. Tulostakaa kuvat ja kirjoittakaa niiden yhteyteen roolihenkilön tiedot. Vaihtoehtoisesti voitte kuvata toisistanne noin 30 sekunnin mittaiset esittelyvideot. 

c) Tehkää 4-5 hengen ryhmissä muutaman säkeen esittelyräppi kaikista ryhmänne jäsenistä. Esittäkää räppinne toisillenne.

d) Leikitelkää henkilökuvilla. Voitte käyttää paperia, saksia ja liimaa. Etenkin kuvankäsittelyohjelmalla saa väänneltyä henkilöiden ulkonäköjä aivan ”uuteen uskoon”. Tarkoitukseen sopivia sovelluksiakin on saatavilla (esim. Toca Hair Salon Me ja Toca Mini).

e) Naamioitua voi myös hulvattomien aurinkolasien taakse. Askarrelkaa tai rakennelkaa itsellenne mielikuvituksellisia aurinkolaseja. Kehysten materiaaleina voi käyttää askartelupunosta, rautalankaa tai värillistä kartonkia. Koristeluun sopivat helmet ja kimalteet yms.