keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Elokuvan henkilöt

Millainen on elokuvan perhe? Missä he asuvat? Mitä äiti tekee työkseen? Millaiset välit perheenjäsenillä on keskenään? Millaisia naapureita heillä on? Mitä elokuvassa kerrotaan Antonin luokkatoverista Agnesista?

Buller

Millainen Buller on? Miten hän eroaa elokuvan muista lapsista, esim. Antonista? MitenBullerin autismi ilmenee? Mitä hän tekee mieluiten? Millainen on hänen mielipaikkansa?

Hän on arka, herkkä melulle, pitää piirtämisestä, on hyvin riippuvainen muista, haluaa olla sovussa pikkuveljen kanssa, on erityisen kiinnostunut avaruuteen liittyviä asioita ja livahtaa usein katolle ihailemaan öistä tähtitaivasta.

Miten äiti yrittää parantaa Bullerin autismia? Ostaa hänelle terveyskaupasta tiibetiläistenmunkkien suosikkijuomaksi mainostettua, melko kallista yrttiteetä.

Mitä mieltä olette äidin parannuskeinoista? Onko autismiin parannuskeinoa?

Anton

Kuvailkaa Antonia. Millainen Anton on verrattuna elokuvan muihin lapsiin? Vaikuttaako isoveljen autismi tai erilaisuus Antonin elämään? Millaiset asiat yhdistävät veljeksiä? Mikä voisi olla Antonin mielipaikka?

Jatkakaa seuraavia lauseita:

Anton on…,

Toivon, että Anton…,

Luulen, että Anton…,

Luuletko, että…,

Ihmettelen, kun Anton…,

Ei ihme, että Anton…,

Haluan …,

En pidä siitä, että…,

Minua nauratti, kun…,

Millaiset välit veljeksillä on? Miten ja kuinka usein Anton huolehtii veljestään? Mistä huomaa, että hän on välillä kyllästynyt tai väsynyt veljeensä? Mistä arvelette sen johtuvan? Miksi Anton sanoo elokuvassa haluavansa normaalin isoveljen? Millainen muutos Antonissa tapahtuu elokuvan aikana? Miten veljesten suhde muuttuu ja kehittyy?