keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Omakuva ja itsetunto – onko nuoruus vaikeaa?

1. Kirjoittakaa elokuvalle jatko-osa. Miten Fatoun tarina jatkuu? Miten hänen kokemuksensa vaikuttavat hänen aikuiselämäänsä. Kirjoittakaa myös siskon, Keishan, tarina. Miten perheen tapahtumat vaikuttavat hänen kasvuunsa nuoreksi naiseksi, millaiseksi hänen omakuvansa muodostuu? Keksikää heidän tarinoilleen vaihtoehtoisia loppuja ja myönteisiä ratkaisuja.
 
2. Kirjoittakaa monologeja eri henkilöiden näkökulmasta, miettikää heidän motivaatioitaan ja tunteitaan. Miksi he käyttäytyvät tietyllä tavalla? Asettukaa esimerkiksi Fatoun äidin asemaan: miksi hän käyttäytyy niin kuin käyttäytyy? 
 
3. Kirjoittakaa jokainen lyhyesti suhteesta omiin vanhempiinne. Voitte pohtia aihetta Fatoun ja hänen äitinsä suhteen kautta: millainen heidän suhteensa on ja miten se kehittyy elokuvan aikana. Voitte järjestää luokassa roolileikin, jossa yksi saa perheterapeutin roolin ja Fatoulle, hänen äidilleen ja Keishalle valitaan esittäjät. Pyrkikää käsittelemään tilannetta kaikkien näkökulmasta. Purkakaa lopuksi tilanne yhdessä luokassa keskustelemassa erilaisista ratkaisuista ja reaktioista.