keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Ben pelasi peliä aina aamuisin. Peli, jota hän pelasi elokuvassa oli Arclord, jonka tapahtumat sijoittuvat keskiaikaiselta vaikuttavaan fantasiamaailmaan. Pelin taustalla on korealainen pelitalo NHN Games.Pelin maailmassa on kolme erilaista rotua, ihmisetkuuhaltiat ja örkit. Jokaisella rodulla on myös hahmoluokka. Ihmispelaaja voi olla ritari, jousiampuja tai maagi. Örkejä ovat berserkkeri/soturi, manaaja tai metsästäjä. Yöhaltioita on kahdenlaisia elementaristi-taikureita tai samoojia.

Pelin kulku: Alkuosassa pelaaja suorittaa tehtäviä ja seikkailee. Pikkuhiljaa hän pääsee mukaan kiltatoimintaan. Kiltojen tärkein tehtävä on löytää ja 
valloittaa jokin pelin linnoista ja osallistua kiltojen taisteluun. Voittaja voi yrittää Arclordin linnan valloitusta. Jos tavoite onnistuu, yksi kiltalainen nimetään pelimaailman herraksi ja valtiaaksi, Archlordiksi seuraavan 21 vrk ajaksi, jolloin hän voi hallita pelimaailmaa ja muita pelaajia.
 
Lisätietoja pelistä:
 
a) Kuinka usein Ben pelasi peliä? Oliko hän mielestänne peliriippuvainen? Millä tasolla hän oli pelissä? Hän pelasi joka aamu 5:45 -6:33, aina. Benin hahmo oli Humani, jolla on valkoinen hevonen ratsunaan. Hän oli tasolla 80, mikä on huippusaavutus.Miten peli ja sen hahmot liitettiin elokuvassa 
Benin ihmissuhteisiin ja muihin tapahtumiin?Mikä merkitys pelaamisella oli hänen elämässään?Miten Benin kommunikointi erosi pelisuhteissa ja todellisessa elämässä?
Benin kommunikaatio ja toimiminen pelimaailmassa olivat sujuvampaa ja hallitumpaa kuin kaaottisessa todellisudessa. Ben koki olevansa vahva ja arvostettu pelimaailmassa, jossa pelasi satoja tuhansia ihmisiä yhtäaikaa. Hänellä oli vakituinen pelikaveri Scarlite, jonka kanssa hän oli pelannut jo yli vuoden.Ben miettii elokuvassa peliminäänsä ja todellista minäänsä:”Peleissä voit olla kuka ja mikä tahansa. Todellisuudessa olet vain tämä ainoa, peilikuvassa näkyvä törppö. Minun on opetettava hänelle kaikkea. Esimerkiksi nauramista. Siitä pidetään”.
 
b) Etsikää tietoa Archlord-pelin hahmoista. Miltä ne näyttävät? Millaisia ovat niiden ominaisuudet? Millaisia aseita ne käyttävät?
 
c) Suunnitelkaa oma pelihahmonne. Miten hahmo on pukeutunut, millaisia ominaisuuksia sillä on, millaisessa maailmassa se seikkailee, mikä on sen 
tavoite. Suunnitelkaa myös maailma, mihin pelin tapahtumat sijoittuvat. Laatikaa pelimaailmasta ja -alueesta kartta.